Categories
Uncategorized

Tonijnsalade met rode bonen

Ingrediënten

  • 100 gram tonijn op water
  • 75 gram sperziebonen
  • 35 gram kidneybonen
  • 20 gram mais 
  • 1 tl mexicaanse kruiden gedroogd

Bereidingswijze:

  1. Zet een pan water op om de sperziebonen in te koken.
  2. Verwijder de kop en staart van de sperziebonen en snijd ze doormidden.
  3. Wanneer het water kookt voeg je hier de sperziebonen aan toe, kook in ongeveer 12 minuten beetgaar.
  4. Laat de tonijn, rode bonen en maïs uitlekken.
  5. Als de sperziebonen zijn gekookt giet je deze af en laat je ze afkoelen onder de koude kraan.
  6. Meng in een kom de tonijn met de rode bonen, sperziebonen en mais.
  7. Serveer je salade op een bord en strooi er als garnering wat Mexicaanse kruiden overheen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *